Jdi na obsah Jdi na menu
 

SK Přerov D - Sokol Kojetín A (8:10)

19. 5. 2006

J.Bařina (3,5), R. Haluska (2,5), J. Slováček (1,5), O. Bereza (0,5)

Věděli jsme, že pokud soupeř přijede v nejsilnější sestavě, nebude jednoduché vydolovat tři body v náš prospěch. Ovšem forma, ve které se kluci z Kojetína dostavili nás docela dost překvapila.

Nástup do utkání jsme však zvládli skvěle, dvě vyhrané čtyřhry na úvod nedávaly tušit nějaké moc velké komplikace, byť již úroveň obou čtyřher naznačovala, že se nebude jednat o lecjaký zápas. Možná až moc spokojení jsme tedy nastoupili do prvního kola, kterým jsme si v podstatě zápas prohráli. Hostům se podařilo otočit ze stavu 2:0 až na 2:4 a v průběhu celého zápasu jsme už jen pokulhávali za parádně hrajícím Kojetínem. Poslední jiskru jsme vykřesali, když se nám podařilo srovnat na 8:8, hosté si ale nenechali vitězství sebrat a rozhodli v jejich prospěch.

Z naší strany musím vyzdvihnout celodenní výkon Jirky Bařiny, který nás nechal v předvedené hře daleko za zády. Bohužel zrovna on si musel tu hořkost vychutnat nejvíc, když nepomohla ani jeho parádní hra. Věřím, že nás tento zápas nakopne do dalčích utkání a v tabulce si najdeme lepší umístění.

-křovák-